NIMFEUM - Nieto Mercedes Orientális Táncstúdió

* A Raqs Tabla óránkat kéthetente tartjuk,  előjelentkezés szükséges!
Jelentkezni az alexandra.raqs@gmail.com címen lehet.

ujkezdo_oszi2019

Szeretnéd elkezdeni a hastáncot?

Gyere, és csatlakozz új, Kezdő Csoportunkhoz!

Az órák keddenként 19:00-20:15 között vannak megtartva, a csatlakozás folyamatos!

Melyik hastáncórát válaszd?

Képzési szintjeink:

A Nimfeumban teljesen kezdőtől profi szintig mindenkinek lehetőséget nyújtunk hastánc tanulásra, fejlődésre, a nemzetközi trendeknek megfelelő tudás elsajátítására.

A szintek a saját képzési rendszerünk szerint értendőek.
Középkezdő: legalább 1 éve tanuló táncos; középhaladó: legalább 2 éve tanuló táncos; haladó: legalább 3 éve tanuló táncos; profi: erős haladó, legalább 4 vagy több éve tanuló táncos.

Ha bizonytalan vagy, melyik hastánc csoport lenne számodra ideális, nyugodtan kérdezd oktatóinkat, vagy írj: info@nietomercedes.com

Áraink

A stúdióban 75 perces órák vannak az órarend szerint.
Tanfolyamokra jelentkezés az info@nietomercedes.com címen, befizetés pedig az első órán, a helyszínen.

Napijegy

(1 x 75 perc): 2500 Ft

Kedvezményes bérletek:

4 alkalmas – 7.800 Ft (csak 1.950 Ft egy alkalom) 4 hétig érvényes
8 alkalmas –  13.600 Ft (csak 1.700 Ft egy alkalom) 5 hétig érvényes
ÚJ! VIP bérlet – 27.000 Ft – 4 hétig érvényes az órarendben szereplő összes órára korlátlanul!

Hasznos tudnivalók

– az órákra kezdés előtt 5-10 perccel érdemes megérkezni, a regisztráció miatt, valamint az óra végéhez is érdemes 10-15 percet hozzákalkulálni (öltözés, beszélgetés, stb)
– hastáncórára öltözéknek egy kényelmes, hosszú nadrág vagy szoknya, felülre top, póló vagy dressz javasolt (hastáncórák esetében célszerű a hasat szabadon hagyni), valamint zokni vagy gyakorló balettpapucs, és a csípőre egy kendő vagy sál (kezdetnek, később hastáncos rázókendő)

– a stúdióban hastánc gyakorlásához illetve fellépéshez zenei anyagok, gyakorló ruhák és fellépő kosztümök, valamint dvd-k kaphatók.
Magánórák, versenyre való felkészítés, koreográfia-készítés és betanítás előzetes egyeztetés alapján.

Oktatóink

Tanítványok véleményei

Batáry Szabina, Budapest (a Nimfa Orientális Társulat tagja)

Szeret tanítani, minden mozdulatából a nőiesség sugárzik, ezért szeretek tőle tanulni. Mindig tud újat mutatni, nem hagyja ránk a hibákat, örül a fejlődésünknek, szenvedélyes koreográfus. Maximalista, ha fellépésről van szó és ez így is van rendjén. Senki mástól nem szeretnék már tanulni… Ha nincs szoros határidő, játszva tanulunk, és az órák testi lelki felüdülést hoznak. Feltöltődök és megszabadulok a stressztől. A mi csoportunk egy igazi kis baráti-, már-már családi közösség és ez az Ő érdeme. Bármely problémánkkal fordulhatunk hozzá.
Nem tartja a mester – tanítvány között gyakran jellemző távolságot, barátnői vagyunk. Annak ellenére, hogy mindig rohanok és csak ritkán tudok részt venni a csapatépítő programokon (nagy bulik, együtt főzés és evés, színház, mozi…), ettől nem érzem kirekesztettnek magam. Ő egy igazi kis kincs.

Yasmin, Svédország

Dear Mercedes!
I just wanted to thank you for coming, cause i like you and admire you so much, you are a wonderful person; it tells from the way u are, talk and dance and it has a positiv effect on me mentally. Yasmin, a geeky fan

Nimfeum egyik tanulója

Nagyon szeretek Anitától tanulni. Mindent megtesz, hogy a csoport megtanulja a tematikát, empatikus, de pontosan tudja, hogy mikor kell az empátiát félrerakni. Ezenkívül remek példakép, mint táncos.

Magyar Kriszti, Budapest

Szia Merci!
Csak szeretnem megegyszer megkoszonni a tabort. Nagyon jo volt es megint olyan sokat adtal magadbol nekunk, hogy azt nem lehet szavakkal elmondani. Nagyon jo, hogy vagy nekem es nekunk, mindannyiunknak.
Oriasi tudasod van es hozza hatalmas szived, sok szeretettel amit at es oda is adsz mindenkinek aki hozzad fordul. Csodalatos tancosno, tanarno, no es tiszta szivu ember vagy. Mindig maradj ilyen mert a vilagnak szuksege van rad. Kulonosen ebben a mai vilagban. Mar most hianyzol es nagyon varom, hogy kezdodjenek az orak

Alexandra, Svédország

Dear Mercedes. I have been thinking a lot about what you told us, about connecting a feeling to the music and the dance and know I understand my moves and dance so much better, thank you for sharing your thoughts with us. I really hope to see you soon, to go to your workshop. It was my pleasure to meet you, you are such a wonderful person with a big heart.

Nimfeum egyik tanulója

Szandival még a lehetetlen is szinte könnyű. Az utóbbi fél évben olyan dolgokat tanultam meg az órákon, ami korábban elérhetetlennek tűnt.

Danyi Piroska, Siófok

Szeretném Neked megköszönni azt a csodálatos élményt, amit a szeretetteljes kisugárzásoddal, érzékenységeddel, nőies bájaddal, kedvességeddel átitatott táncod és jelenléted nyújtott számunkra a lellei hastánctáborban eltöltött napok alatt. Nagyon örülök hogy lehetőségem volt rá hogy mindezt megéltem-megéltük-megélhettük. Szoktam hallani idősebb barátoktól hozzátartozoktól, hogy mindig a tanítvány találja meg a ?Mesterét?, legyen szó bármely tevékenységről, ahol tanulni kell vagy lehet. Ezért érzem én úgy, hogy amikor kerestem-kutattam, a választásom nem véletlenül esett Rád a sokféle lehetőség közül.
A Te esetedben az Isten adta tehetséget nem években mérik ? útravalóul kaptad az életre. Csodálatos amit csinálsz – nagy hatással van az emberekre – öszinte tiszta ember vagy. A továbbiakban is nagyon sok sikert kívánok Neked.

Liva, Riga - Lettország

Hello Mercedes!
I just came back from your workshop in Riga, Shaabi style:) I’m so amazed by you and your dance that i had a big desire to tell you this. As I am dancing only one year i have been to only few workshops,but you impressed me most of all,its even not possible to describe in words:) I feel so sunny after your workshop. Thank you for everything.

Nimfeum egyik tanulója

Kriszti nagyon kedves, nyitott személyiség, könnyű feloldódni nála. Gyönyörű nőiesség jön át, és már az motivál, ha azt látom, hogy ő hogyan csinálja és mennyire szereti.