Kezdő hastánc tanfolyamNIMFEUM – Nieto Mercedes Orientális Táncstúdió
Hastánc tanfolyamok – kezdőtől a profi szintig

 

2022. január 10-i héten indulnak újra a Nimfeum kurzusai, Mercedes órái 2022. január 17-én.

Az oktatás módjára – arra, hogy személyes vagy online formában kerülnek a tanfolyamok megrendezésre – az aktuális járványhelyzet is befolyással van.

Jelenleg a 2022. januártól induló tanfolyamok személyes és online részvétellel is tervezettek.
(A pandémia alatt minden órarend szerinti óránkat folytattuk live online oktatás formájában.)

  • Amíg a szabályozások megkívánják, minden csoport saját zárt Facebook csoporton keresztül kommunikál, ott lehet bejelentkezni az órákra, és ott fogjuk minden óra előtt megosztani a linket, amire kattintva be tudtok csatlakozni az élő órába.
  • Az óra a ZOOM alkalmazáson keresztül zajlik majd. Ha csatlakozni szeretnél, szükséged lesz egy eszközre (laptop, mobil, tablet) amire előzetesen telepíted a ZOOM-ot. Csak pár kattintás az egész: https://zoom.us/support/download
  • Vagy egyszerűen Zoom.com vagy keresd meg az app-ot a Google Play vagy Apple Store alkalmazáslistájában.A ZOOM lehetőséget ad arra, hogy lássuk egymást óra közben, kommunikáljunk, illetve utólag is visszanézhetitek az órai felvételeket. Természetesen nem kell bekapcsolni a saját kamerát az óra közben, ha nem szeretnéd.
  • A zárt FB csoportba azt hívjuk meg, aki az adott csoportba jár, vagyis akinek élő bérlete van (aki több csoportba is jár, az több FB csoportban is benne lesz). Természetesen lehet újonnan is csatlakozni, akár több csoportba is járhatsz az egyszerre.

Workshopok az orientális tánc szerelmeseinek Mercedes-el!

Az órák időtartama egységesen 60 perc.
Általános Nimfeumos bérletalkalmak 500 Ft ráfizetéssel használhatóak.

Tanfolyamokra jelentkezés az info@nietomercedes.com címen.

Koreográfia Projekt: Táncköltészet

4 hetes projekt 

Keddenként 18:30-19:30 között
2022. február 1-től indul!

Nimfa Tréning: Technika

Nyílt heti technikai és általános tréning elkötelezett táncosok számára (vegyes szint)

Keddenként 19:30-20:30 között

Kreatív Nimfa Projekt: Kombók & Kísérletek

Kombináció és kreativitás óra kísérleti megközelítésekkel haladó/profi táncosok számára

Szerdánként 19:30-20:30 között

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamok

Szeretnéd elkezdeni a hastáncot?

2022. január 11-től indulnak az új kurzusaink!
Gyere, és csatlakozz új, Kezdő Csoportunkhoz!

Melyik hastánc órát válaszd?Melyik hastánc órát válaszd?

Képzési szintjeink:

A Nimfeumban teljesen kezdőtől profi szintig mindenkinek lehetőséget nyújtunk hastánc tanulásra, fejlődésre, a nemzetközi trendeknek megfelelő tudás elsajátítására.

Középkezdő

legalább 1 éve tanuló táncos

Középhaladó

legalább 2 éve tanuló táncos

Haladó

legalább 3 éve tanuló táncos

Profi/ Erős haladó

legalább 4 éve tanuló táncos

* A szintek a saját képzési rendszerünk szerint értendőek.

Ha bizonytalan vagy, melyik hastánc csoport lenne számodra ideális, nyugodtan kérdezd oktatóinkat, vagy írj: info@nietomercedes.com

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokÁraink

( Az online órákra érvényesek)

Az órák időtartama egységesen 60 perc.
Általános Nimfeumos bérletalkalmak 500 Ft ráfizetéssel használhatóak.

Tanfolyamokra jelentkezés az info@nietomercedes.com címen.

Órajegy

2800 Ft

(bármely órára a Nimfa Tréning kivételével)

4 alkalmas bérlet

9000 Ft

 5 hétig érvényes

8 alkalmas bérlet

15.600 Ft

6 hétig érvényes

Órajegy
Nimfa tréning

3000 Ft

4 alkalmas bérlet
Nimfa tréning

10.000 Ft

 4 hétig érvényes

8 alkalmas bérlet
Nimfa tréning

17.000 Ft

5 hétig érvényes

4 alkalmas bérlet
Koreográfia Projekt

10.000 Ft

 4 hétig érvényes

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokHasznos tudnivalóink

  • A stúdióban hastánc gyakorlásához illetve fellépéshez zenei anyagok, gyakorló ruhák és fellépő kosztümök, valamint dvd-k kaphatók, és már a webshopban is elérhetők.
  • Ha szeretnél otthon, a saját tempódban tanulni, kényelmesen, válaszd a videó kurzusainkat: https://bit.ly/3euIjEx
  • Foglalj időpontot egy inspiráló magánórára vagy online coachingra Mercedesszel: https://bit.ly/3mXd2ND
  • Hastáncórára öltözéknek egy kényelmes, hosszú nadrág vagy szoknya, felülre top, póló vagy dressz javasolt (hastáncórák esetében célszerű a hasat szabadon hagyni), valamint zokni vagy gyakorló balettpapucs, és a csípőre egy kendő vagy sál (kezdetnek, később hastáncos rázókendő)
  • Az órára az adott óra időpontja előtt legkésőbb egy órával kell jelentkezni: ha már van bérleted, akkor közvetlenül a zárt csoportban (a tanár posztjára való válasszal), ha még nincs bérleted, akkor a tanárnál privát messengeren vagy e-mailben, vagy akár az info@nietomercedes.com központi címen. A regisztráció a szokásos módon történik az órán a tanár által, vezetjük a virtuális bérleteteket, az érvényességi idő is a régi.

 

A fizetés banki átutaláson vagy PayPal-on keresztül történik.
Kérlek, minden esetben írd be a közleménybe ezeket:

Név
Számlacím
Csoport(ok) neve

Bérlet 4 vagy 8 / órajegy (ez esetben a dátumot is)

PayPal: info@nietomercedes.com

 

Utalás

Belföldről:
Mercedes Nieto Oriental Art
Nieto Mercédesz
Budapest Bank

10103104-41873100-01004009

Külföldről:

Mercedes Nieto Oriental Art

Nieto Mercédesz

Budapest Bank
Address: 1138, Budapest , Váci út 188.
Bank account number: 10103104-41873100-01004009
SWIFT/BIC code: BUDAHUHB
Iban code: HU78-10103104-41873100-01004009

 

 

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokOktatóink

Varga Alexandra

Még gyerekként, 10 éves koromban ejtett rabul az orientális tánc. 12 táncos évből 10 éve Nieto Mercedes tanítványa, emellett alapítása óta a Nimfa Orientális Társulat egyik szólistája vagyok.

A tánc és a társulat számtalan lehetőséggel ajándékozott meg: előadásokkal a világ minden táján, őszinte barátságokkal, kemény csapatmunkával és elfogadással. A tánc számomra a boldogság és önmegvalósítás – a célom pedig az, hogy minden egyes táncos feltöltődjön az óráimon és megélhesse ezeket az érzéseket. Yalla!

Órai Kriszti

Tizennégy éve foglalkozom a hastánccal, tanítani kilenc évvel ezelőtt kezdtem el. Mestertanárnőm Nieto Mercedes, tőle tanultam szinte mindent a táncról. Mercedesen kívül egyiptomi -és más nemzetiségű- mestertanároktól is volt szerencsém tanulni Egyiptomban, itthon, Svédországban és Spanyolországban. (Raqia Hassan, Tito, Lubna Emam, Osama Emam, Khazafy, Mahmoud Reda, Hadia, Farida Fahmy, Camelia, Ahmed Refaat, Youssry Sharif, Ghaby Shiba, Nour, Leyla, Ahmed Fekry, Freiz, Zeina, Magdy el Lesly, stb.). A hastánc professzionális művelése érdekében tanultam klasszikus balettot Mihályi Beától, modern táncot Budai Lászlótól és jazztáncot Bakó Gábortól, flamenco táncot Lippai Andreától.

Alapításától kezdve tagja voltam Mercedes profi csoportjának, a Nimfa Orientális Társulatnak.

Referenciáim:
Nieto Mercedes által vezetett Nimfa Orientális Társulattal számos hazai versenyen értünk el győztes helyezést (Raqs Sharki országos versenyek , Nefertiti verseny, stb.) Szerepeltünk színházi produkciókban a Merlin valamint a Belvárosi Színházban: Déli Éjszakák, Entransz, Fehér. Több évben táncoltam a csoporttal, valamint egyénileg két helyszínen a Sziget Fesztiválon.

Felléptem számos hazai rendezvényen és Ausztriában. 2009-ben Kairóban a Nile Group nemzetközi versenyen I. helyezést, Stockholmban 2010-ben szintén I. helyezést értünk el. Több ízben dolgozhattunk együtt a Khalifa zenekarral. Meghívott előadók voltunk számos fővárosi és vidéki fesztiválon, valamint műsort adtunk több környező országban, illetve Madridban, Stockholmban és Kairóban.

Makács Anita

Makács Anita vagyok, 2006 óta foglalkozom az orientális tánccal. A műfaj sokszínűsége, mélysége, tartalma, nőiessége fogott meg az első perctől kezdve. Az óráimon is ezt az összetettséget próbálom átadni. Kihozni a tanítványokból a legtöbbet, megteremteni a zene, a testük és a szívük között a kapcsolatot. Jelenleg, itt a Nimfeumban oktatok 2014 őszétől, illetve a Nimfa Orientális Társulat tagja vagyok 2013 óta. Eddig, több hazai és külföldi mestertől is volt szerencsém tanulni.
Akik a sok- sok év alatt hozzá(m)adtak, inspiráltak, tanáraim voltak: Nieto Mercedes (jelenlegi oktatóm is), Lubna Emam, Mohamed Kazafy, Mohamed Shahin, Tito Seif, Mahanned Hawaz, Sadie, Jillina, Elena Ramazanova, Katerina Shereen, Guan, Saida, Brebán Kati, Áncsán Anikó, Kecskeméti Anett, Diana Dahab, Dina Jamilah és az orientális táncon túl foglalkoztam jazz-balettel, salsával, bachataval egy rövid ideig. Egyik kedvenc idézetemmel szeretném zárni soraimat: “Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion!”

Tanítványok véleménye

Batáry Szabina, Budapest (a Nimfa Orientális Társulat tagja)

Szeret tanítani, minden mozdulatából a nőiesség sugárzik, ezért szeretek tőle tanulni. Mindig tud újat mutatni, nem hagyja ránk a hibákat, örül a fejlődésünknek, szenvedélyes koreográfus. Maximalista, ha fellépésről van szó és ez így is van rendjén. Senki mástól nem szeretnék már tanulni. Ha nincs szoros határidő, játszva tanulunk, és az órák testi lelki felüdülést hoznak. Feltöltődök és megszabadulok a stressztől. A mi csoportunk egy igazi kis baráti-, már-már családi közösség és ez az Ő érdeme. Bármely problémánkkal fordulhatunk hozzá.
Nem tartja a mester – tanítvány között gyakran jellemző távolságot, barátnői vagyunk. Annak ellenére, hogy mindig rohanok és csak ritkán tudok részt venni a csapatépítő programokon (nagy bulik, együtt főzés és evés, színház, mozi?), ettől nem érzem kirekesztettnek magam. Ő egy igazi kis kincs.

Yasmin, Svédország

Dear Mercedes!
I just wanted to thank you for coming, cause i like you and admire you so much, you are a wonderful person; it tells from the way u are, talk and dance and it has a positiv effect on me mentally. Yasmin, a geeky fan.

A Nimfeum egyik tanulója

Nagyon szeretek Anitától tanulni. Mindent megtesz, hogy a csoport megtanulja a tematikát, empatikus, de pontosan tudja, hogy mikor kell az empátiát félrerakni. Ezenkívül remek példakép, mint táncos.

Magyar Kriszti, Budapest

Szia Merci!
Csak szeretném mégegyszer megköszönni a tábort. Nagyon jó volt és megint olyan sokat adtál magadból nekünk, hogy azt nem lehet szavakkal elmondani. Nagyon jó, hogy vagy nekem és nekünk, mindannyiunknak.
Óriási tudásod van és hozzá hatalmas szíved, sok szeretettel amit át- és oda is adsz mindenkinek, aki hozzád fordul. Csodálatos táncosnő, tanárnő, nő és tiszta szivű ember vagy. Mindig maradj ilyen mert a világnak szüksége van rád. Különösen ebben a mai világban. Már most hiányzol és nagyon várom, hogy kezdődjenek az órák.

Alexandra, Svédország

Dear Mercedes. I have been thinking a lot about what you told us, about connecting a feeling to the music and the dance and know I understand my moves and dance so much better, thank you for sharing your thoughts with us. I really hope to see you soon, to go to your workshop. It was my pleasure to meet you, you are such a wonderful person with a big heart.

Nimfeum egyik tanulója

Szandival még a lehetetlen is szinte könnyű. Az utóbbi fél évben olyan dolgokat tanultam meg az órákon, ami korábban elérhetetlennek tűnt.

Danyi Piroska, Siófok

Szeretném Neked megköszönni azt a csodálatos élményt, amit a szeretetteljes kisugárzásoddal, érzékenységeddel, nőies bájaddal, kedvességeddel átitatott táncod és jelenléted nyújtott számunkra a lellei hastánctáborban eltöltött napok alatt. Nagyon örülök hogy lehetőségem volt rá hogy mindezt megéltem-megéltük-megélhettük. Szoktam hallani idősebb barátoktól hozzátartozoktól, hogy mindig a tanítvány találja meg a Mesterét, legyen szó bármely tevékenységről, ahol tanulni kell vagy lehet. Ezért érzem én úgy, hogy amikor kerestem-kutattam, a választásom nem véletlenül esett Rád a sokféle lehetőség közül.
A Te esetedben az Isten adta tehetséget nem években mérik, útravalóul kaptad az életre. Csodálatos amit csinálsz, nagy hatással van az emberekre, őszinte, tiszta ember vagy. A továbbiakban is nagyon sok sikert kívánok Neked.

Liva, Riga – Lettország

Hello Mercedes!
I just came back from your workshop in Riga, Shaabi style:) I’m so amazed by you and your dance that i had a big desire to tell you this. As I am dancing only one year i have been to only few workshops, but you impressed me most of all,its even not possible to describe in words:) I feel so sunny after your workshop. Thank you for everything.

A Nimfeum egyik tanulója

Kriszti nagyon kedves, nyitott személyiség, könnyű feloldódni nála. Gyönyörű nőiesség jön át, és már az motivál, ha azt látom, hogy ő hogyan csinálja és mennyire szereti.