Karácsonyi Vacsora – Nieto Mercedes és tanítványainak táncestje

“Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot.”
(Sri Chinmoy)

Te jótékonykodtál már idén?
Ha még nem, vagy nem eleget, akkor várunk december 17-én az éves
***JÓTÉKONYSÁGI KARÁCSONYI TÁNCESTÜNKRE!***

A bevétel teljes egészét jótékonyságra fordítjuk: Idén már hatodik éve a Menhely Alapítvány segítségével szervezett karácsonyi ételosztásra hajléktalanok és rászorulók részére, és idén ötödik alkalommal a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével rászoruló gyermekek számára viszünk karácsonyi ajándékcsomagot (játékot, ruhát, élelmiszert).

SEGÍTS VELÜNK TE IS!
– Semmit mást nem kell tenned, mint eljönni december 18-án a gyönyörű Colombus Hajóra!

A műsor a NIMFEUM – Nieto Mercedes Orientális Tánciskola tanítványainak évzáró hastáncelőadása lesz, olyan csodás vendégművészekkel, mint Krisztina Amira Nemeth, Lefkovics-Virág Judit és a Yoni Tribe, Effendi Dabkeh Társulat, Glotz Mária és partnere, Balogh Andrea Reha – akik csodás barátok, és szintén minden évben velünk együtt segítenek.

****

– Belépőjegyet a Nimfeumban vásárolhatsz, illetve a plakáton látható információk is segítenek a rendelésben.

Idén ismét többféle támogatói jegyet is vásárolhatsz attól függően milyen összeggel szeretnéd támogatni a jótékonysági estünket:

Belépőjegy a műsorra: 1.800 Ft
Támogatói jegy 3.800 Ft (mely tartalmazza a belépő jegyet és egy válogatás CD-t)
Kiemelt támogatói jegy 4.800 Ft (mely tartalmazza a belépő jegyet és egy korábbi előadás DVD-t)

****

Ha van felesleges ruhád, élelmiszered, játékod, amit a hajléktalanoknak vagy a gyermekeknek elvihetünk, esetleg sütnél valamit, vagy küldenél egy zacskó szaloncukrot vagy mandarint, kérjük, hozd be a Nimfeumba december 17-ig, vagy hozd magaddal az estre.
MINDEN FELAJÁNLÁS A MEGFELELŐ HELYRE JUT, mi magunk adunk át mindent.

Köszönjük szépen! Várunk mindenkit egy gyönyörű műsorral és mézeskalács-illatú szeretettel!