Maradj otthon és táncolj! – Egy új lehetőség az online tanulásra!

Kezdő hastánc tanfolyam

Egy új lehetőség, hogy egy gyönyörű és egyedi koreográfiát tanulhass meg otthon – egyenesen Mercedestől!

Már letölthető formában is elérhető:

A modern egyiptomi hastánc kecses és érzelmekkel teli, és a világhírű Mercedes Nieto e gyönyörű formák egyik mestere.
Az Egyptian Soul videóin keresztül a Mercedes megosztja veled a tánctechnikával kapcsolatos tapasztalatait, valamint a szenvedély és az önkifejezés eszközeit. A videókból megtanulhatsz egy sor népszerű közel-keleti kombinációt, majd ezeket felhasználva egy izgalmas és szórakoztató színpadra szánt koreográfiát. A koreográfiához felhasznál zene: Il Areeb Minnak Baed (Nagat Al Saghira klasszikus dal). A videó anyag tartalmazza a bemelegítést és a levezetést, illetve inspirációkat egy kosztümös előadáshoz.

Időtartam: 170 perc

Az Essence of Raks Sharqi videóin keresztül a világhírű Mercedes Nieto megosztja veled azt az öt alapvető elemet ? technikai és érzelmi kifejező eszközöket ? ,amelyek segítséget nyújtanak, hogy a táncon keresztül megoszthasd a saját történeted. Megtanít, hogyan fejezd ki az érzelmeid a táncon keresztül természetes módon. Ezáltal jobban tudsz majd a közönségeddel kapcsolatot kialakítani, és a mozdulataiddal végigvezetni őket a történteden. Azzal, hogy sikerül felfedezned és felszínre hoznod az érzelmeid, fejlesztheted az improvizációt, a mozdulataid pedig személyesebbek és spontánabbak lesznek. Az eredmény egy gazdag, többdimenziós előadás, amely a Raks Sharqi lényege

A videókon keresztül először az öt alapvető elemet tanulhatod meg, majd  Mercedes több kombináción is keresztülvezet, amelyek két izgalmas, többrétegű mini-koreográfiává alakulnak, amelyek segítik az elemek gyakorlását. Mindegyik koreográfia különböző területekre fókuszál ? az első a drámai kifejezésre helyezi a hangsúlyt, a második lágyabb, líraibb.
Bónuszként a videó anyag tartalmazza a bemelegítést és levezetést, valamint egy kosztümös előadást Mercedstől

Időtartam: 90 perc. Készítette: Mher Panossian, rendező: Ana Berna.

Még többre vágysz?

Foglalj most időpontot egy inspiráló táncórára vagy online coachingra: