Orientál Inspiráció október 29.

Őszi Orientál Inspiráció Schäfer Katalinnal a Nimfeumban!

Különleges ŐSZI ORIENTÁL INSPIRÁCIÓ *** Schäfer Katalinnal, Lukács Adrienne hangmeditációjával kiegészítve 
“Forma és Tartalom” – Rendhagyó táncterápiás workshop, először Budapesten!
2017. OKTÓBER 29. (vasárnap) 10.00-13.30
NIMFEUM – 1055 Budapest, Falk Miksa utca 30. 3. emelet (90-es kapucsengő)
Modern tánc alapú workshop az érzések mélyebb, bátrabb megéléséhez és színpadi önkifejezéshez. Segítség az alkotói, és egyben életvezetési blokkok feloldásához és a mélyebb önismerethez. Találkozás önmagaddal egy más perspektívából, a mozdulataidon keresztül ôszintén.
A workshopon a mozdulatterápia és vezetett meditációk ötvözéséből létrehozott gyakorlatok segítségével jutunk el a tisztább, gátlásoktól mentes, egyedi, Isteni önmagunk megéléséhez a színpadon és azon túl is.
Schäfer Katalin 2014 óta tanítja a “Forma és Tartalom” tánc terápiát világszerte nagy sikerrel. A módszer 2017-re kiteljesedett egy D.N.A. (dance, nature, art) nôi elvonulás táborrá és további gyakorlatokkal bővült a metódus. Budapesten most először kerül megrendezésre ez a lélektisztító workshop a Nimfeum tánciskola szervezésében, nem csak táncosoknak!
A 2.5 órás workshop különlegessége, hogy ez alkalommal egy 1 órás hangtál meditációval egészül ki az óra, Lukács Adrienne parapszichológus, hangterapeuta vezetésével.
Egy ISTENNŐ meditációval egybekötött HANGFÜRDŐ, Tibeti hangtálakkal, csengővel, gonggal! “A hangrezgések lazítanak, segítenek féken tartani benned a gondolatok áradatát. Ez az idegrendszerre nagyon pozitív hatással van, segít megnyitni és fejleszteni belső énedet.” Felszínre hozzuk, avagy aktiváljuk a benned lévő-élő ISTENNŐT! Csak hagyd, hogy megtörténjen! Hagyd, hogy találkozz (emlékezz) belső rejtett ÉNeddel.
“Az önszereteted a mi küldetésünk”
Az órára mindenkit várunk szeretettel, a módszer nem igényel táncos képzettséget.
Amit hozz magaddal:
– Fehér színű ruhát az egyik utolsó táncterápiás gyakorlathoz
Árak:
Teljes foglalkozás (3,5 óra): 7.500 Ft
Kedvezményes ár Nimfeumosoknak: ***6.900 Ft***
Hangtál foglalkozás nélkül (2,5 óra): 5.000 Ft
Jelentkezés és információ:
info@nietomercedes.com