RAQSoul Online ősz és tél – Új Tanfolyam

RAQSoul Online – Ősz és tél

Oldódje fel a Raqa Sharki útjában Mercedesszel – új technikák, tánc stílus, szofisztikált koreográfiák, trainingek és esztétikai fejlődés véget nem érő inspirációja.

Új tanfolyam a legelkötelezettebb és kreativitást kereső táncosok számára – most először: legfrissebb élő online workshop-tapasztalataim felhasználásával készítettem a RAQSoul Tanfolyamot a mostani 2020 őszi-téli szezonra.

Ez a havi tanfolyam 8 workshopból áll az év hátralevő részének 4 hétvégéjén – minden témát a tanfolyam minden napján kétszer megismételek, hogy az összes időzónában elérhető legyen. Haladó-profi szinten ajánlott.

Összetett, több rétegből álló koreográfiákat és intenzív technikai workshopokat ajánlok a számotokra, amik a tánc kreatív, új megközelítéseire, és a művészi értelmezésre összpontosítanak haladótól profi szintig.

Szeretnék lehetőséget biztosítani mindenkinek, aki szeretne részt venni a workshopokon, hogy időzónától, időeltolódástól függetlenül megtehesse. Ennek érdekében egy-egy napon délelőtt és délután ugyanazt az anyagot kétszer fogom tanítani. Kérlek, válaszd azt, amlyik a számodra a legmegfelelőbb.
Az órákat Zoomon keresztül, online live tartom.

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamok

Első téma – Szeptember 26-27:

Szombat (‬‪workshop 1 & workshop 2): Klasszikus Dal Koreográfia – 1. rész‬ Zenei megértés és elemzés, technika

Vasárnap (‬‪workshop 1 & workshop 2): Klasszikus Dal Koreográfia – 2. rész / Kifejezés, személyes értelmezés