RAQSummer Tábor, 2022

SOUL GARDEN
RAKSummer Hastánctábor

SOUL GARDEN
2022. augusztus 25-28, Kolos Villa, Révfülöp, Balaton

FILÓZÓFIÁNK

Kimerített az első év a poszt-covid világban? Néha úgy érzed, hogy különösen nagy nyomás nehezedik rád a munkád, a közösségi média vagy akár a táncos pályafutásod kapcsán? Imádod a táncot, de néha úgy érzed, nem tudod, hogyan fejlődhetnél benne tovább és hogyan találd meg benne önmagad? Akkor máris van bennünk valami közös. Csatlakozz a RAKSummer csapatához és lassíts velünk. Mélyülj el a táncban, mélyítsd el a kapcsolatokat, amelyeket egymással, a természettel és mindenekelőtt önmagunkkal hozunk majd létre. Élvezd a pillanatot.

A Soul Garden egy új lépés a hastánctáboraim egy évtizedes hagyományában. Szeretnék egy igazán kis létszámú csoporttal, intimebb hangulatban az egyes résztvevők személyes fejlődésére többet összpontosítani, közben több közös programot szervezni, minőségi időt és támogató környezetet biztosítani a csatlakozáshoz, feltöltődéshez, kérdésfeltevéshez, kísérletezéshez is.

Szóval idén is kiscsoportos foglalkozásokra készüljetek – és végre sok pihenésre!

A CSAPAT

A Soul Garden csapata barátságból, bizalomból és a művészet iránti rajongásból formálódott. Idén is legközelebbi táncostársaim, barátaim, csodálatos energiájú táncosok oktatnak majd a táborban:

Amira – hátha flow jóga filozófiai háttérrel
Lefkovics-Virág Judit – törzsi fúziós tánc

Házigazda és szervező:
Nieto Mercedes – kifejező technikák, kreativitás, zeneiség és koreográfia órák, inspiráló táncos tréning, erőnléti edzés

+ további meglepetések szervezés alatt 😉

Az órák szabadtéren, a kertben lesznek megtartva (egyenletes felületű, füves terület, szőnyeggel), vagy eső esetén a fedett teraszon – nem hagyományos tánctermi környezetben, a felszabadult, nyári táncélményért.

Pontos programterv hamarosan!

A SZÁLLÁS

Kolos Villa Révfülöp

Az idei év helyszíne szerelem volt első látásra: hangulatos, meghitt és megengedhetőbb új helyszínt kerestem. A Kolos Villa Révfülöpön egy frissen felújított, kedves villa közel a Balatonhoz, ami csak a miénk lesz! Gyönyörű kilátással a tóra, saját medencével, szabadtéri konyhával és ülősarokkal, étkezőterasszal, hatalmas kerttel, gyönyörű, friss fűvel, ahol táncolhatunk – és sok friss levegővel, amely megnyugtatja a testet és a lelket.
Gyalogosan bejárhatjuk a környéket és felfedezhetjük Révfülöp városát, a gyönyörű szép parti szakaszt, ahol megkóstolhatjuk a legfinomabb lángost, vagy a jó helyi borokat a közeli dombon található pincészetben, vagy elmerülhetünk a strand nyári nyüzsgésében, a napsütést élvezve a tónál, amely egy rövid sétára van.

Szállástípusok

A szállás nemdohányzó és légkondicionált kétágyas szobákban lesz 2 fő (egy hálószoba) vagy kérésre 3 fő részére, mindegyik saját fürdőszobával, közös konyhával és terasszal, ingyenes wifivel, közös kávé-tea sarokkal felszerelt.

Megközelítés

Budapestről könnyen megközelíthető a város vonattal (kb. 2 óra) vagy autóval (kb. 1,5 óra). Segítünk megszervezni a repülőtérről való ideutazást, ha szükséges, és transzferünkkel segítünk eljutni a szálláshelyre a vasútállomásról.
A tó leghíresebb gasztronómiai és kulturális faluja (Köveskál) mindössze 10-15 perces autó- vagy bicikliútra található.

ÉTKEZÉS

Idén csodálatos saját vegán szakácsunk lesz, aki különleges menüvel vár: friss, teljes értékű, a táncos és egészségtudatos életformát támogató növényi ételekre és változatos fogásokra készüljetek, a napi háromszori étkezés keretein belül, napközbeni frissítőkkel.
Bármilyen különleges kérés és étrend is megoldható.

Minden csomag csak étkezéssel együtt rendelhető.

ÉS AMI MÉG VÁR…

Kerti mozi 🙂

Üdvözlő ajándékcsomag Soul Garden meglepetésekkel;

Bazár (táncruhákkal és kiegészítőkkel, CDkkel és DVDkkel);

A tábort Haflával zárjuk, fellépési lehetőséggel;

Új barátok, napsütés, beszélgetések, víz, töltődés, friss levegő!

ÁRAK

I. KEDVEZMÉNYES ÁRAK
– 25 % kedvezmény magyar táncosoknak, RAKSummer visszatérőknek, Nimfeumosoknak:
„NYÁRI ORCHIDEA” Csomag (VIP FULL Pass):
Szállás (két fős légkondicionált szobákban, saját fürdőszobával, közösen használható konyhával és terasszal), teljes ellátás saját vegán szakácsunk egészséges ételeivel (reggeli, ebéd és vacsora), az összes táncóra és program, welcome csomag, transzfer a vonatállomásról):
Összesen:
129.000.-
ALTERNATÍV CSOMAGOK:
KÍSÉRŐ CSOMAG (családtagok számára) – elérhetőség függvényében
Szállás és ellátás programok nélkül.
Összesen:
87.900.-
(Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes)

FIZETÉS MENETE

Tudsz egy összegben, vagy akár két részletben is fizetni.
Jelentkezési és előleg-befizetési határidő: 2022. július 15.
Előleg összege: a tábordíj 50%-a – 64.500 Ft (vagy a teljes összeg, ha egy részletben szeretnél fizetni)
Második részlet befizetési határidő: 2022. augusztus 18.

Az előleg foglalóként funkcionál és nem visszatérítendő.

Abban az esetben, ha a járvány miatt váratlan helyzet merül fel és a tábort törölnünk kell, az összes befizetett díjat visszatérítjük (leszámítva az automatikus banki tranzakciós díjakat), vagy kérés esetén 2023-ban felhasználható voucher-re váltjuk. A szervezők nem vállalnak felelősséget a befizetett díj elvesztéséért abban az esetben, ha a tábor megrendezésre kerül, de a résztvevő magánjellegű okokból nem utazhat (vagy úgy dönt, hogy nem utazik) – de ilyen esetekben is felajánlásra kerülnek a 2023-as voucherek.

Különleges diétát, ételérzékenységet és egyéb speciális igényeket kérjük, előre jelezzétek.

További információ és jelentkezés: info@nietomercedes.com

 

VÁRUNK MINDENKIT NAGYON SOK SZERETETTEL!
Mercedes & Soul Garden Team