Augusztusi RAQSoul Workshopok Mercedesszel

14 000Ft25 000Ft

Haladó tánctréning új technikai elemek és kombinációk elsajátításával és koreográfiaalkotással. Csatlakozz lelkes táncosokhoz szerte a világból!

Órarend (120 perc / workshop):

RAQSoul workshop I. – DeLuxe Combos: 2020. Augustus 22., szombat 11:00 – 13:00 (CET)

Inspiráló és elegáns szekvenciák, hogy a következő szintre emeld táncod (kombinációk különböző zenékre)

RAQSoul workshop II. – Work It Out!: 2020. Augustus 22., szombat 18:00 – 20:00 (CET)

Toning és izom kontroll a pontos interpretációért (technika és kombinációk)

Kedvezményes ár a Duo Pass-t választók számára, amivel mindkét workshopon találkozunk!

Törlés
Cikkszám: ZOOM-NYMPHT-2020-1 Kategória:

Leírás

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamok

Sokan vágyunk a kapcsolódásra, hisz sosem volt még ennyire fontos az összetartás, mint ebben a bizonytalan időszakban. Nagyon várom, hogy találkozzunk ismét online haladó szintű Nimfa Tréningjeimen Zoon-om keresztül. Mi vár rád? A zenéket, tánci elemeket úgy válogattam össze, hogy inspiráljanak és támogassanak stílusod új szintre emelésében. Remélem, találkozunk!

 

Az órák nyelve angol.

Kérlek, a regisztrációdat és a fizetést legalább egy órával az órák kezdete előtt teljesítsd! Ha utolsó pillanatban regisztráltál, és még nem ment át a fizetés, ne aggódj, csak küldj kérlek, egy képernyőfotót nekem. Köszönöm!

Az órát a Zoom nevű programon keresztül tartom. A csatlakozáshoz laptopra, okostelefonra vagy tabletre lesz szükséged, amire telepíted a Zoom-ot. Csak pár kattintás: https://zoom.us/support/download

Zoom.com-on vagy a Google Play / Apple Store applikációs listájában találhatod meg.

A ZOOM segítségével láthatjuk egymást, kommunikálhatunk az óra alatt, és megnézheted a felvételt az óra után. Természetesen arra is van lehetőséged, hogy a kamerád bekapcsolása nélkül csatlakozz inkább az órához.

Biztonsági okokból nem használok időzítést Zoom-on. Így körülbelül 15 perccel az óra kezdete előtt küldöm majd neked a linket a Zoom híváshoz.