Hastánc tanfolyam a belvárosbanIdén szeretnél kipróbálni valami újat?
Vagy szeretnél újrakezdőként visszatérni a tánchoz?

Gyere el, és éld át, milyen Nimfeum tanítványnak lenni. Az első óra ingyenes!

Csatlakozz Krisztihez és Anitához, akik szeretettel várnak az Újrakezdő és Középkezdő csoportokban új, izgalmas témákkal és szuper hangulatú órákkal.

Az órák időpontja:
Hétfő: 17:45-19:00 Középkezdő és újrakezdő hastánc Anitával,
Csütörtök: 17:45-19:00 Középkezdő hastánc Krisztivel

Helyszín: Amira Hastánc Stúdió,
1088 Budapest Szentkirályi utca 11. 1.emelet 17.

Mi vár rád a Nimfeumban?

Művészi hastánc oktatás, világhírű iskolavezető, profi oktatók, versenyek, táborok, nemzetközi közösségi élet

Mivel nem találkozol a Nimfeumban?

Sablonos mozdulatok, unalmas órák.
Nálunk művészi szintre emelheted a tudásod, miközben fantasztikus órákon vehetsz rész, családias, barátságos és támogató környezetben, inspiráló oktatókkal és táncosokkal.

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokOktatóink

Órai Kriszti

az oktatód

Tizennégy éve foglalkozom a hastánccal, tanítani kilenc évvel ezelőtt kezdtem el. Mestertanárnőm Nieto Mercedes, tőle tanultam szinte mindent a táncról. Mercedesen kívül egyiptomi -és más nemzetiségű- mestertanároktól is volt szerencsém tanulni Egyiptomban, itthon, Svédországban és Spanyolországban. (Raqia Hassan, Tito, Lubna Emam, Osama Emam, Khazafy, Mahmoud Reda, Hadia, Farida Fahmy, Camelia, Ahmed Refaat, Youssry Sharif, Ghaby Shiba, Nour, Leyla, Ahmed Fekry, Freiz, Zeina, Magdy el Lesly, stb.). A hastánc professzionális művelése érdekében tanultam klasszikus balettot Mihályi Beától, modern táncot Budai Lászlótól és jazztáncot Bakó Gábortól, flamenco táncot Lippai Andreától. Alapításától kezdve tagja voltam Mercedes profi csoportjának, a Nimfa Orientális Társulatnak.
Referenciáim:
Nieto Mercedes által vezetett Nimfa Orientális Társulattal számos hazai versenyen értünk el győztes helyezést (Raqs Sharki országos versenyek , Nefertiti verseny, stb.) Szerepeltünk színházi produkciókban a Merlin valamint a Belvárosi Színházban: Déli Éjszakák, Entransz, Fehér. Több évben táncoltam a csoporttal, valamint egyénileg két helyszínen a Sziget Fesztiválon.
Felléptem számos hazai rendezvényen és Ausztriában. 2009-ben Kairóban a Nile Group nemzetközi versenyen I. helyezést, Stockholmban 2010-ben szintén I. helyezést értünk el. Több ízben dolgozhattunk együtt a Khalifa zenekarral. Meghívott előadók voltunk számos fővárosi és vidéki fesztiválon, valamint műsort adtunk több környező országban, illetve Madridban, Stockholmban és Kairóban.

Nimfeum egyik tanulója Krisztiről:
Kriszti nagyon kedves, nyitott személyiség, könnyű feloldódni nála. Gyönyörű nőiesség jön át, és már az motivál, ha azt látom, hogy ő hogyan csinálja és mennyire szereti.

Kriszti órája:
Csütörtök: 17:45-19:00 Középkezdő hastánc

Makács Anita

az oktatód

Makács Anita vagyok, 2006 óta foglalkozom az orientális tánccal. A műfaj sokszínűsége, mélysége, tartalma, nőiessége fogott meg az első perctől kezdve. Az óráimon is ezt az összetettséget próbálom átadni. Kihozni a tanítványokból a legtöbbet, megteremteni a zene, a testük és a szívük között a kapcsolatot. Jelenleg, itt a Nimfeumban oktatok 2014 őszétől, illetve a Nimfa Orientális Társulat tagja vagyok 2013 óta. Eddig, több hazai és külföldi mestertől is volt szerencsém tanulni.

Akik a sok- sok év alatt hozzá(m)adtak, inspiráltak, tanáraim voltak: Nieto Mercedes (jelenlegi oktatóm is), Lubna Emam, Mohamed Kazafy, Mohamed Shahin, Tito Seif, Mahanned Hawaz, Sadie, Jillina, Elena Ramazanova, Katerina Shereen, Guan, Saida, Brebán Kati, Áncsán Anikó, Kecskeméti Anett, Diana Dahab, Dina Jamilah és az orientális táncon túl foglalkoztam jazz-balettel, salsával, bachataval egy rövid ideig. Egyik kedvenc idézetemmel szeretném zárni soraimat: “Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.“.

Anita órája:
Hétfő: 17:45-19:00 Középkezdő és újrakezdő hastánc

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokÁraink

Kezdőként az első órád ingyenes!

A stúdióban 75 perces órák vannak az órarend szerint.
Tanfolyamokra jelentkezés az info@nietomercedes.com címen, befizetés pedig az első órán, a helyszínen.

Napijegy

2500 Ft

(1×75 perc)

4 alkalmas bérlet

7800 Ft

 (csak 1.950 Ft egy alkalom) 4 hétig érvényes

8 alkalmas bérlet

13.600 Ft

(csak 1.700 Ft egy alkalom) 5 hétig érvényes

Új! VIP bérlet

27.000 Ft

4 hétig érvényes az órarendben szereplő összes órára korlátlanul!

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamokHasznos tudnivalóink

– az órákra kezdés előtt 5-10 perccel érdemes megérkezni, a regisztráció miatt, valamint az óra végéhez is érdemes 10-15 percet hozzákalkulálni (öltözés, beszélgetés, stb)
– hastáncórára öltözéknek egy kényelmes, hosszú nadrág vagy szoknya, felülre top, póló vagy dressz javasolt (hastáncórák esetében célszerű a hasat szabadon hagyni), valamint zokni vagy gyakorló balettpapucs, és a csípőre egy kendő vagy sál (kezdetnek, később hastáncos rázókendő)

– a stúdióban hastánc gyakorlásához illetve fellépéshez zenei anyagok, gyakorló ruhák és fellépő kosztümök, valamint dvd-k kaphatók.
Magánórák, versenyre való felkészítés, koreográfia-készítés és betanítás előzetes egyeztetés alapján.

Tetszik a tanfolyam, de még hezitálsz?

Aggodalomra semmi okod! A Csoporthoz a csatlakozás folyamatos, így nem maradsz le semmiről!

Jelentkezni a legközelebbi órára a ‘Jelentkezem’ gombra kattintva, a Jelentkezési lap kitöltésével, illetve az info@nietomercedes.com címen tudsz.