Essence of Raks Sharqi DVD

6 600Ft7 400Ft

Az Essence of Raks Sharqi videóin keresztül a világhírű Mercedes Nieto megosztja veled az általa rendszerbe foglalt öt alapvető elemet – technikai és érzelmi kifejezőeszközöket –, amelyek segítséget nyújtanak, hogy a táncon keresztül megoszthasd a saját történeted.

Törlés
Cikkszám: DVD-FIZ-ESS Kategória:

Leírás

Az Essence of Raks Sharqi videóin keresztül a világhírű Mercedes Nieto megosztja veled azt az öt alapvető elemet – technikai és érzelmi kifejező eszközöket – ,amelyek segítséget nyújtanak, hogy a táncon keresztül megoszthasd a saját történeted. Megtanít, hogyan fejezd ki az érzelmeid a táncon keresztül természetes módon. Ezáltal jobban tudsz majd a közönségeddel kapcsolatot kialakítani, és a mozdulataiddal végigvezetni őket a történteden. Azzal, hogy sikerül felfedezned és felszínre hoznod az érzelmeid, fejlesztheted az improvizációt, a mozdulataid pedig személyesebbek és spontánabbak lesznek. Az eredmény egy gazdag, többdimenziós előadás, amely a Raks Sharqi lényege.
A videókon keresztül először az öt alapvető elemet tanulhatod meg, majd Mercedes több kombináción is keresztülvezet, amelyek két izgalmas, többrétegű mini-koreográfiává alakulnak, amelyek segítik az elemek gyakorlását. Mindegyik koreográfia különböző területekre fókuszál – az első a drámai kifejezésre helyezi a hangsúlyt, a második lágyabb, líraibb.
Bónuszként a videó anyag tartalmazza a bemelegítést és levezetést, valamint egy kosztümös előadást Mercedstől.
Időtartam: 90 perc. Készítette: Mher Panossian, rendező: Ana Berna.

Hastánc oktatás, kezdő és haladó tanfolyamok