RAQSoul Saturday Workshop videóanyagok

RAQSoul Home Series – Letölthető videók

Az élő workshopokról készített videók, amelyeket otthonról, online közönség előtt forgattak – igazi családias hangulatú tanulási élmény, mintha csak egy igazi workshopon vagy egy magánórán lennél.

2020 mindannyiunk számára különleges év. A művészek új módszereket és csatornákat keresnek az ötleteik megosztására. A karantén alatt az online tanítás egyetlen módja volt, hogy otthonról tartottam a workshopjaimat- ezért felállítottam egy hangulatos táncstúdiót a nappali szobámban, és kezdetét vehette az online táncoktatás. Egyszerre volt izgalmas és félelmetes, de hamar beleszerettem az új lehetőségekbe és az új kapcsolatokba, amelyeket az online oktatás kínál. Lehetőségem lett arra, hogy folytassam a munkám a kedvenc témáimmal, új koreográfiákat és új módszereket dolgozhassak ki, közben csodálatos táncosokhoz csatlakozhattam a világ minden tájáról. A RAQSoul Home Series ennek a kísérleti időszaknak az eredménye – készülj fel egy laza hangulatú, kényelmes tanulási élményre és rengeteg új inspirációra.

Hastánc tanfolyam a belvárosban

RAQSoul Online Nieto Mercedesszel

- Maradj otthon és táncolj!

A turné naptáram nem engedte eddig, hogy online platformokon legyek jelen, de úgy néz ki, ez az idő most elérkezett. Karrierem során most először ajánlok online coaching lehetőséget, személyes oktatást, egyéni koreográfia készítését vagy saját munka áttekintését, előadás-coachingot és alapvetően bármit, amire igényetek van tőlem ebben a nehéz időszakban. Kapj el, amíg még itthon vagyok!